Sam och Jojo leker med mig och vi kör tuk-tuk

Idag gjorde vi en massa skoj, som vanligt. Jag och Tett var ute och grävde i grushögarna, också kom Sam och Jojo, som är mammas tremänningar och är 6 och 9 år gamla, hit och lekte med mig. Det var kul, vi lekte med Cars-bilarna. Sen åkte morfar iväg och slängde skräp (som jag hjälpt honom att lassa in i bilen), och när han kom hem åkte pappa och morfar iväg och handlade lite. Just då kom tv-gubben med mormor och morfars nya stora tv.

Sen körde jag och Tett och Vila mormor och morfars tuk-tuk. Vi turades om att stita vid ratten, och oj vad skoj vi hade, vi gapskrattade mest hela tiden, alla tre.

På kvällen sen åkte jag med mormor och morfar ner och fiskade massor massor med fiskar, trots att det spöregnade så att vi blev alldeles superduperblöta. Mamma och pappa kom när jag hade fiskat så mycket att jag inte orkade längre. De var lika blöta som oss, för de hade promenerat hela vägen till fiskedammen. Vila och Tett som satt i vagnen var inte ett dugg blöta, för de hade haft regnskydd.

När vi kom hem fick vi lite mat, sen fick vi kolla på den stooora tv:n medan de vuxna åt middag. Det var mysigt må ni tro. Men det blev sent…


Lämna ett svar