Till mormor och morfar, jippie!

Idag bar det av mot Norrland och mormor och morfar. Vi åt frukost i bilen, från Mc Donalds. Det tycker vi är mums.

Vi kollade på film i bilen, men typiskt nog så funkade inte den Buzz-filmen som mamma och pappa hade köpt, den alldeles nya.

Vi tog en lunchpaus på Tönnebro som vanligt, och vi var bråkiga som bara den innan och under tiden vi skulle äta. Mamma och pappa tyckte inte att vi skötte oss nåt vidare, nån av oss. Det tyckte nog ingen annan i närheten av oss heller…

I alla fall så fick vi leka en stund efter maten, det var tur det, för vi var lite rastlösa. Man blir så lätt det när man sitter stilla i bilen så många timmar. Vi åkte rutschkana, lekte med båten och grejade alla tre.

Sen fick vi se Små Einsteins när vi fortsatte resan sen. Den är så himla bra tycker vi!

När vi väl kom fram till mormor och morfar sen så var vi ute och lekte en stund. Vi grävde i grushögarna och flyttade grus med vår tramp-traktor, vi hjäpte morfar. Sen fick vi god mat, tacogratäng, mums. Det regnade och var sol samtidigt när vi åt, så då blev det en jättefin regnbåge. Sen var klockan så mycket att det var dags att sova.


Lämna ett svar