Kalas hos Jakob och annat kul

Idag sov vi länge hela familjen, ända till klockan nio. Vi gick ju och la oss så sent igår, så alla var trötta. Sen gick vi ner och åt scones-frukost, det var gott. Efter det kollade vi på Små Einsteins, och sen gick vi upp och grejade lite. Jag spelade dataspel och Vila och Tett lekte i Vilas rum. Mamma och pappa höll på och fixade i badrummet, kontoret och klädkammaren. De håller på att stuva om som bara den.

Sedan var det lunchdags, och efter det gick jag och mamma till Jakobs kalas. Det var massor med barn där, och jag hade köpt en dinosaurie-pryl till honom, för han gillar dinosaurier. Han fick en massa andra dinosaurie-grejor också.

Där fick vi sätta svansen på åsnan, och leka och busa. Och fika förstås. Jakobs mamma hade gjort en tårta som såg ut som en orm, den var cool. Jag orkade inte äta upp hela min bit, så mamma fick ta resten, det blev hon glad för. Sen fångade vi tvestjärtar i sandlådan och sprang runt som vildar och lekte sen. Också fiskade vi i fiskedamm såklart och fick godis. Det var gott 🙂

När kalaset var slut så fortsatte jag och Isak att leka ute. Vi hittade på allt möjligt bus, och sen kom Emil A och lekte med oss med, och sen följde han med mig in och spelade Blixten med mig, och sen lekte vi med Cars-bilarna och tittade på Blixten-filmen samtidigt, tills det var dags för Emil att gå hem, och för mig och syskonen att äta kvällsmat. Åh vilken skoj dag det har varit idag.

Sedan när mamma lagt Tett och Vila (pappa hade åkt och handlat då) så läste mamma två kapitel i boken om Matte och Myran för mig. Det gillar jag, fast mamma, hon nästan somnade när hon läste. Tokigt.

Lämna ett svar