Pappa fyller år och vi firar med picknick

Idag fyller pappa år. Vi sjöng för honom och gav honom godis på sängen och paket. Mamma hade gjort paket med godistema, det gillade ju pappa förstås, som älskar godis. Hans bästa paket, tyckte han, var ett äpple med bokstäver på. Det stod IPHONE på äpplet. Knasigt.

Efter frukost tog vi en promenad ner till stan. Där shoppade vi lite och pappa var och kollade på en telefon, och vi tittade på lite spel och sånt.

Sen köpte vi med oss salladslunch och Mc Donalds till oss barn, och gick till Vasaparken och hade picknick. Det var supermysigt. Vi åt och sen busade vi barn runt i gräset. Det var bara getingarna som var lite bråkiga, annars var det bara jättekul, och jättegott.

Efter picknicken gick vi till telefonaffären igen så pappa fick köpa sin efterlängtade telefon till slut. Sen gick vi till Waynes och åt födelsedagsfika. Det var mumsigt.

Sedan gick vi hem igen, oj vilken heldag på stan det blev. Men mysig!


Lämna ett svar