Äntligen, mitt kalas!

Idag var det äntligen äntligen dags för mitt kalas. Oj vad jag väntat och längtat efter det. Jag hade ju maskerad- och snackskalas, så det kom en massa utklädda kompisar. Mamma hade prinsess-krona och jag var Buzz. Sen kom Alexander som var Spindelmannen, Isak som var brandman, Jakob som var robot, Elias riddare, Adam var spindelman, Simon var Emil, Emil A var McQueen, Emil J ett skelett och Noah var en turtle. Mamma och pappa hade hällt upp en massa snacks och godis, som vi åt av, också fick vi glass med. Och hade fiskedamm såklart.

När kalaset var slut så var jag jättetrött, men ändå leksugen, så jag var ute och lekte med Isak, Emil J och Jakob efteråt. Vi lekte med mitt flygplan som jag fått av Benjamin. Vi lekte lite väl mycket, för vi råkade skjuta upp flygplanet upp på taket på huset (först sköt pappa upp det på garagetaket, men det var inte så farligt, det var värre när det hamnade på stora taket). Som tur var så kom Jakobs pappa och hjälpte oss att ta ner det, han var tvungen att klättra upp på en jättehög stege.

Mitt när vi höll på att ta ner flygplanet från taket så kom farmor och farfar och skulle lämna Vila och Tett, som ju varit hos dem sedan igår. Farmor var jättegodissugen och ville äta upp Tetts godis, men det fick hon inte.

Tett och Vila fick också lite paket sen när alla barn gått hem, eftersom jag fått så många paket idag från alla mina kompisar. Jag hade fått såpbubblekit av Simon, lego av Emil J, Jakob och Elias, bilar av Emil A och Noah, en stooor döskallebuss med bilar till av Adam, en ödleballong, tidning och figurer av Alexander, ett fiskespel av Isak och flygplanet och en insektsburk av Benjamin.

Oj vad kul det är med kalas!Lämna ett svar