Lämnar småsyskonen hos farmor och farfar och bowlar med mamma, pappa och Bettan

Idag åkte jag, Bettan och pappa och lämnade Tett och Vila hos farmor och farfar. Sen åkte vi hem och mötte upp mamma, och sen åkte vi till bowlinghallen. Där bowlade vi, det var jättekul. Och vet ni, jag vann båda gångerna!! Bra va? Vi drack cola och åt nötter medan vi spelade, det var diskobowling, så de spelade hög musik med. Det var superkul, så jag blev jätteledsen när vi hade spelat klart och skulle äta mat.

Det fanns en restaurang på bowlinghallen, och de hade jättegod mat. Mamma, pappa och Bettan åt jättelänge, så när jag ätit klart fick jag kolla på Simpsons i mammas iPod. Sen blev jag så trött så jag fick lägga mig på golvet och titta på Simpsons, och då somnade jag nästan. Åh vilken rolig dag det har varit.


Lämna ett svar