Mjukt klotter

Det är bara att erkänna, jag är en sucker för udda saker som bryter den trista vardagen. Och för människor som kommer på roliga saker. Särskilt om de samtidigt förskönar omgivningen och tillvaron.

 

Jag har tidigare skrivit om rondell-hundarna. Kanske inte alltid så förskönande, men kan inte låta bli att imponeras av människor som engagerar sig i knasigheter. Som att bygga hundar i rondeller.

 

Den "nya" trenden med att stick-klottra förskönar däremot enbart (tycker jag). Har än så länge inte sett en enda stickning som inte livat upp. Fula stålstänger inlindade i mjuka, vackra, coola stickningar lite varstans, jag bara älskar det. Att engagera sig så mycket i en trend att man lägger ner den tiden det kräver att skapa dessa konstverk kan inte vara annat än beundransvärt. Tack alla ni som gör min vardag lite roligare. Och vackrare.En kommentar till “Mjukt klotter”

Lämna ett svar