Klipper mig

Idag följde jag med mamma, pappa, mormor och Emmelie till stan. Jag skulle nämligen klippa mig, och de andra skulle uträtta lite ärenden. Småsyskonen låg och sov när vi var på stan, så morfar stannade hemma med dem.

Frisören fick order av mamma att inte klippa så mycket, så det syntes inte så mycket att jag hade klippt mig, men allt slitet var borta i alla fall. Också fick jag grön fin färg i håret, så på så sätt syntes det ju i alla fall.

Mormor köpte med sig en tårta från stan, som vi fikade när vi kom hem. Mamma och pappa åkte iväg och skulle se på en långhårig farbror som hade klänning, så vi fikade själva med mormor och morfar och Emmelie. Jag åt en hel tårtbit, sen ville jag ha mer, men orkade inte hela den biten. Tett var knasig, för han ville inte ha nåt. Sen hade vi fredagsmys, fast det var lördag, med godis, snacks och dricka. Tett ville inte ha nåt och var lite ledsen och sa att han hade ont i halsen och nacken. Sen när mormor var uppe och la Vila på kvällen sen så kräktes Tett på morfar. Och på Emmelie. Sen fick han sova, och jag la mig också lite senare. Stackars Tett som hade blivit magsjuk. Jag var ju också det, förra veckan, också när vi skulle ha fredagsmys.

Lämna ett svar