Feber, farsdag och söndagsmys

Mamma berättar:

Trots sen kväll igår var det fullt ös redan från morgonen. Lek och bus. För alla utom Tett, som sov och sov för ovanlighetens skull. Visade sig vara ganska hög feber, så han sov sig igenom frukost och allt. För oss andra blev det wii-spel för hela slanten både före och efter frukost, oj vad det spelades och busades, ända till lunch. Efter lunchen gav sig våra besökare av hemåt och norrut, och vi passade på att ha lite familjemys efter att småttingarna sovit middag. Tett sov mer eller mindre hela dagen. Vid familjemyset passade vi på att uppvakta Tård med på fars dag, och vi mailade och grattade även pappa (morfar) som firade fars dag i Thailand minsann.

På kvällen somnade alla tidigt och var mycket nöjda efter en jätterolig helg.


Lämna ett svar