Busborg

Mamma berättar:

Med så många barn i huset började dagen såklart med lek och bus. När alla vaknat och blivit hungriga åt vi frukost, sen åkte vi ner på stan en sväng för att shoppa lite. När shoppingen var klar blev det lunch på Mc Donalds. Moltas och Sebastian är ju stora killar och satt vid ett eget bord, ni må tro att de var stolta. Vila sov genom halva lunchen, och Tett dippade glatt sina strips i ketchup.

Sedan var det dags för Busborgen! Åh vad barnen var glada och förväntansfulla. Och oj vad mycket bus det blev. Rutschbanor, bollbad, bollprickskytte, hoppborgar och klättring. Efter en timme var alla barnen dyngsura av svett och vi tog vattenpaus. Moltas och Sebastian hoppade massor i hoppborgarna, och Tilde klättrade runt så mycket hon orkade. Tett åkte rutschkana och hjälpte Vila att samla bollar och göra boll-fontän. Vila var duktig på att skjutsa upp bollar till Tilde, Sebastian och Moltas med som stod och sköt ner bollar på oss. Vi vuxna var allt bra trötta och svettiga vi med efter att ha varit med och lekt, plockat bollar, klättrat och härjat. När det var dags att åka hem igen var alla rätt nöjda, och ännu nöjdare blev alla efter stoppet på godisaffären, när vi alla hade stooora godispåsar med oss därifrån.

Sen lagade Susann god köttfärssås med spagetti som vi alla åt, och sen blev det godisfrossa för alla. Barnen framför film i soffan och vi vuxna vid köksbordet, under en hård match i Texas hold

Lämna ett svar