Årets sista dag

Moltas berättar:

En bra början på årets sista dag var att hela familjen är samlad igen. Vi kröp upp till mamma och pappa direkt när vi vaknade och undrade om vi fick väcka Vila, men mamma och pappa sa att hon behöver sova, för att de kom fram så sent igår. När klockan väl är så mycket att vi får väcka henne blir det ett fasligt bus-kalas, oj vad vi har längtar efter varandra.

Efter frukost åkte vi skoter och busade ute, och myste framför tv:n och åt god mat. Mormor och morfar har ju köpt en supermysig soffa som allihopa får plats i, så alla kan sitta samtidigt framför tv:n. Mamma, hon gick mest och myste hela dan, för hon var så glad att det var det här årets sista dag. Hon tycker inte att året som gått varit nåt vidare. Sen kom gammelmomma för att fira nyår med oss också, och hon hade paket med sig. Det var roliga snöskotrar till oss som lät jättehögt.

Vi orkade inte vara uppe över tolvslaget sedan utan sov gott då. Mamma lovade att krama oss och pussa oss när hon skulle gå och lägga sig, och det gjorde hon, men ingen av oss märkte något. Hon berättade att hon pussat och kramat på mig igår med när de kom, och då sa jag att jag tyckte att jag hade känt att hon hade pussat på mig, för jag tyckte det. Och det hade jag ju tyckt rätt då. Det finns inte så många bättre sätt att börja ett nytt år på än med lite gos, så det så :o)


Lämna ett svar