Årets första dag

Årets första dag så väckte solens strålar oss. Vi myste med mamma och pappa i sängen innan det var dags för frukost. Sen gick vi och väntade och väntade nästan hela dagen kändes det som, på att Sebastian, Tilde, Susann och Daniel skulle komma. Efter lång tid framför Playhouse Disney i tv-soffan knackade det äntligen på dörren. Och sen var det lek för fulla muggar. Fast först fikade vi gott fikabröd som gammelmormor och Bettan hade bakat.

Sen lekte vi och åt mat och glass och tittade på tv. Och öppnade paket, vi hade en liten minijulafton igen. Vi fick massa lego, tv-spel, ponnys och andra roliga saker. Vi hade paketöppning uppe i salongen, och åt snacks och drack gott. Sen gick vi ner och lekte en stund och åt glass igen, sen kikade vi på tv till ganska sent, då det var dags att sova. Åh vilken lekfylld och rolig första dag på året!


Lämna ett svar