Utelek, skoter och lego i massor

I morse när vi vaknade var det lek från första början. Och frukost förstås. Sen klädde vi på oss och gick ut och lekte, vi åkte pulka i pulkabacken jag, Sebastian och Tilde, och Vila åkte på traktorn. Tett låg inne och sov.

Sen följde Vila med morfar in och fixade lunch, och då åkte vi andra lite skoter. Mamma körde när jag åkte med, jag tycker inte att det är lika kul att åka skoter som mamma tycker. Pappa satt bakom mig, så han höll i mig som tur var, mamma körde lite fort ibland tyckte jag. Daniel, Sebastian, Tilde, Susann och Bettan åkte också skoter sen. När vi åkt färdigt var det dags för lunch, det var allt gott när man varit ute och lekt i snön i flera timmar.

Mormor plockade fram en jättestor påse med smålego sen som jag, Tett, Tilde och Sebastian byggde hus och bilar av. Oj vad vi byggde. Sen när Daniel, Susann, Tilde och Sebastian åkt hem, och vi vinkat hej då till dem, så hjälpte mamma, pappa, mormor och Bettan oss att bygga med, och då blev det mycket stora och fina byggen må ni tro, kolla på bilderna så får ni se!Lämna ett svar