New HAPPY year

Har gjort det som lite sed att skriva lite om året som gått såhär på årets sista dag, och seder är till för att följas…
Årets sista dag. Har aldrig varit så glad att säga hej då till ett år som jag är över att säga hej då till 2008. Det har inte varit något toppenår. Snarare omtumlande, jobbigt och nästintill oövervinnerligt emellanåt, och jag ser med stor förväntan fram emot ett bättre år 2009. Egentligen har väl 2008 varit ett år då det inte hänt så oerhört mycket i våra liv kan tyckas, men 2008 års höst är en höst jag helst vill glömma. Samtidigt som jag sörjde att lämna ett jobb jag på många sätt älskade fick jag börja jobba med ett stort spännande varumärke istället. Dock räcker kraften inte alltid till när man ska anta en sån utmaning samtidigt som två personer i hushållet ska börja jobba heltid (istället för en), två ska pendla till jobb, tre barn ska göras iordning och lämnas på utomhusdagis med allt vad det innebär varje dag, och så vidare. Också vill man ju hinna leva lite med, på samma sätt som man gjort förut, med utomlandsresor, nöjen och middagar på tu man hand till exempel. Nu ställde ödet till det så att det blev en Eskilstuna-tripp istället för utomlandsresan vi bokat, och trots att ingen kan förstå hur mycket bättre just det var just då, för oss, så var det faktiskt det. 
Men 2008 har innehållit några ljusa stunder med. En rolig midsommar och jul, konsertupplevelser med Säkert och Di Leva och fler uteätar-middagar på tu man hand än vi nånsin kunnat drömma om tack vare att vi gjort slag i saken och letat reda på en barnvakt som ställer upp en kväll i veckan.
Så vad kan man tro att 2009 har att erbjuda? Förhoppningsvis ett nytt jobb för mig eftersom mitt vikariat går ut om inte allt för länge (såvida det inte händer något som gör att det blir en plats över för mig på mitt nuvarande jobb). Moltas ska börja i skolan och i vår åker vi på utlandssemester hela familjen. I augusti firar vi 5-årig bröllopsdag och jag kommer få mer åldersnoja än nånsin då jag passerar ytterligare en magisk åldersgräns (ser inte fram emot detta). Två blöj- och nappbarn i familjen kommer förhoppningsvis att skalas ner till att bli bara ett (och istället bli två blöj- och nappfria barn, jippie) (det ser mycket positivt ut på blöjfronten redan eftersom Tett övar på toalettbesök mest varje dag). Också ska jag ju bli faster med, inte att förglömma. Ja, det är väl vad jag vet om nästa år än så länge.
Hur har ert 2008 varit? Och vad har ni för önskningar inför 2009? Och kommer ni att avlägga några nyårslöften? Det kommer jag…

Lämna ett svar