Stol, bil, sko, klapp

I morse när vi vaknade hade mormor och morfar åkt (de skulle ju till Emmelie i Denver ju). Sen åkte vi till dagis, men fick gå hem tidigt, för Tett var sjuk. Men det hade vi inget emot, vi gillar att vara hemma och leka också. Det enda jag var lite sur över var att jag blev väckt mitt i min middagssömn.

När vi kom hem lekte vi barn på övervåningen, och mamma satt och jobbade. Vi var jättesnälla sa mamma. Sen skulle vi vila en liten stund jag och Tett, fast det ville vi inte.

Jag har lärt mig en massa nya ord idag. Jag satte mig på stolen i Moltas rum och pekade på den och sa ”stol”. Sen pekade jag på datorskärmen när Moltas satt och spelade Blixten och sa ”bil”. Sen när vi kom ner för att äta och titta på Små Einsteins så hämtade jag en sko och visade för mamma och sa ”sko”. Och när vi tittade på Små Einsteins när man skulle hjälpa dem att klappa så sa jag ”klapp, klapp” och klappade på mina knän. Ni må tro att jag börjar bli superduktig på att prata nu, snart kan jag säga allting.

Jag fick nya tavlor på mitt rum igår med, visst är de fina?

Lämna ett svar