Hemma med mormor och morfar

Idag behövde vi inte gå på dagis, utan vi fick vara hemma med mormor och morfar som ju var här och hälsade på. Åh vad skoj! Roboten väckte oss alla tidigt på morgonen (fire! fire!), men då kom mamma inspringande och stängde av den som tur var.

När mamma och pappa hade åkt till jobbet fikade vi först oboy och smörgås med mormor och morfar, och sen åt vi ”riktig” frukost efter det. Det var gröt, och det var ju gott det med, även om oboy är godare förstås.

Sen gick vi ner till stan en sväng. Där fikade vi rosa och vita pepparkakor, och gick i affärer. Och när vi kom hem tittade vi på tv och spelade spel, och rullade boll med mormor. Sen åt vi middag, och precis då kom mamma och pappa hem från jobbet. Efter maten skypade vi med Emmelie och berättade att vi ska åka till Turkiet, åh vad kul det ska bli. Sedan var det dags att titta på adventskalendern och ha måndagsmys. Man kan ha det ibland sa mormor, och idag är ibland. Det betyder att man äter nåt gott, så vi fick godis som vi köpte när vi var på stan. Mums!

På kvällen kramade vi mormor och morfar hej då, för de ska åka till flygplatsen tidigt tidigt imorgon bitti, innan vi ens vaknat.


Lämna ett svar