Hem från dagis

I morse var jag inget vidare sugen på att gå till dagis, men vi fick gå dit ändå. Mamma lämnade oss, vi kom lite sent så vi fick sätta oss direkt vid frukostbordet.

Vid lunchtid hade jag hostat så mycket och var trött, så Lisa ringde till mamma och sa att de fick komma och hämta mig, för att jag nog hade feber. Sen hostade jag så att jag kräktes, och då kom mamma snabbt. Moltas och Vila fick också följa med hem eftersom jag kräkts, ifall det skulle kunna vara magsjuka. Men det är det nog inte.

När vi kom hem lekte vi en stund uppe medan mamma jobbade, sen gick vi ner och åt plockmat och tittade på Små Einsteins i soffan, ända tills pappa kom hem sent på kvällen, det var mysigt. Vila pratade en massa med, hon sa sko, stol och bil till exempel. Hon är duktig min lillasyster.

Lämna ett svar