Måste vi äta pizza varje dag!?

I fredags när jag hämtade Moltas på dagis så berättade jag för honom att vi skulle gå och köpa pizza. Varpå han utbrister "Måste vi äta pizza varje dag!!!??" högt och ljudligt. Lagom pinsamt inför personalen, dessutom var kokerskan också där. Till saken hör dessutom att vi äter pizza väldigt sällan, max en gång per månad skulle jag gissa.

Nåväl, jag försökte släta över det hela och vi gav oss iväg till lokala pizzerian. Väl inne på pizzerian så hälsar Moltas på pizzabagaren genom att säga "Hej, det var länge sedan!" (fascinerande att en femåring uttrycker sig så överhuvudtaget, och otroligt lustigt när han tio minuter tidigare fått det att låta som vi i princip bodde på pizzeran ;-).

Ytterligare tio minuter senare gick pizzan ner med ett leende som ni kan se på bilden ovan.

Lämna ett svar