Slapp-dag

Idag har vi bara slappat hela dagen. Efter scones-frukost tittade vi på tv och lekte lite, och nästan alla somnade i soffan. Det märks att vi är förkylda hela familjen. Sen lekte vi lite till, och kollade på Djurgården på Nickelodeon. Det var kul.

Vi fick kräm och mjölk till lunch idag. Inte så vidare nyttigt, men gott. Vi åt så sen frukost, så vi behövde inte så rejäl lunch. Sen vilade Tett och Vila, och jag spelade spel. Först uppe i mitt rum, och sen spelade jag och pappa Batman på tv-spel. Det var kul, vi klarade alla banor idag, så nu har jag kommit igenom hela spelet. Sen fortsatte jag spela själv en stund medan pappa och Tett åkte och handlade. De åkte till leksaksaffären och köpte en Robin-figur till Tett. Perfekt, nu kan vi leka med våra Batman- och Robin-figurer utan att behöva låtsas att Tetts Batman-figur är Robin. Dessutom så blev det en Batman-figur över till Vila, så nu behöver hon inte vara ledsen, utan nu kan hon också vara med och leka.

När de kom hem igen var det dags för kvällsmat. Ikväll blev det plockmat, det är min favvo. Korv- och ost-tärningar och bröd och lite sånt. Också fick vi chips med, gott va? Vi tittade på Lilla Jönssonligan medan vi åt vår mat, sen var det dags att göra sig klar för att sova. Vad skönt med en så slappig dag när man är lite sjuk som vi alla är. Nu är nog alla redo att gå till dagis och jobb imorgon!

Lämna ett svar