Busborgskalas och Eskilstuna

Idag var vi på stan en sväng på förmiddagen. Bland annat så köpte vi en ny toasits till Tett, som vi tänkte ha här nere. Det var med en anka på. Men den passade inte visade det sig sen.

Vi åt lunch på stan, och sen skjutsade hela familjen mig till Alex kalas, han skulle ha kalas på Busborgen. Åh vad kul! Mamma följde med mig in så jag hittade igen Alex och hans familj och alla andra barn. Det vara alla i blå grupp. Också jag :o) Jag hade med paket också till Alex såklart.

När kalaset var slut kom hela familjen och hämtade mig igen, sen skyndade vi iväg till Eskilstuna, för vi skulle kolla efter en gris till oldemor, och mamma ville titta på rea på Monki. Pappa tog med oss barn och uträttade lite ärenden medan mamma provade kläder. Hon kom ut med en massa fynd i påsen. Och vi var glada med, för vi hann både få gå på leksaksaffären och köpa korv. Mums. Sen fick vi lördagsgodis i bilen på vägen hem.


Lämna ett svar