Slappdag och familjebad

Idag hade vi killar en riktig slappdag. Vi tittade på tv mest hela dan, vi såg alla program som de visade på Playhouse Disney. Mamma, mormor, morfar och Vila åkte till Ånge och handlade lite, och åkte en sväng förbi Hussborg, medan vi killar var hemma med pappa. När de kom hem igen lagade mormor goda pannkakor som vi åt med blåbärssylt. Oj vad gott. Vi åt jättemånga pannkakor var! Sen åt de vuxna också lunch, också åt de upp de pannkakor vi inte orkat äta till efterrätt. De tyckte också att det var smaskens med pannkakor.

På efter ytterligare lite slappande framför tv:n så var det dags för bad för oss barn. Och sen, när vi badat en stund, så hoppade mamma och pappa i badet med, så då var hela familjen i badkaret. Knasigt. Men det blev lite trångt, så vi sa till dem att de inte fick bada så länge, för då fick vi ju inte plats att leka.

Lämna ett svar