Alla hjärtans dag

Vila berättar:

Idag var det en massa roliga saker som hände. Emmelie, Keith och Bettan var ju här och hälsade på, så vi lekte och myste hela dagen. Mamma och pappa var ute och handlade en sväng, och då var vi hemma med mostrarna och Keith och tittade på film och lekte.

När mamma och pappa kom hem så fick alla paket. Det var ju alla hjärtans dag idag. Jag fick fina dockskåpsmöbler, så nu behöver jag inte sno brorsornas dockskåpsmöbler längre. Och brorsorna de fick coola starwarslego. Som tur var så var det så många gubbar i legoförpackningarna så att det räckte till mig med. Jag snodde en och la i min nya dockskåpssäng.

På kvällen lagade mamma och pappa god mat, och firade Emmelie och Bettan som har fyllt och ska fylla år. Men då sov vi. Fast de åt tårta minsann, orättvist! Och Emmelie och Bettan fick fler paket. Fast det ska man ju få när man fyller år förstås.


Lämna ett svar