Finmiddag och vett och etikett

Idag skulle jag vara snofsig på dagis må ni tro. Vi skulle nämligen ha fin 3-rättersmiddag och vara finklädda, och få en lektion i vett och etikett. Jag fick en fin röd skjorta att ha på mig, och väst till. Ingen slips, fast mamma frågade om jag ville ha det, fast det ville jag inte. Tett blev avis på min skjorta så han ville också ha det, då fick han det.

Det var fin middag må ni tro. Pannkakor till efterrätt, och köttfärssås och spagetti till middag. Vi hade fått bestämma själva. Också fick vi lära oss att man inte får ha armbågarna på bordet.

När det var dags att gå hem kom Emmelie, Keith och Bettan och hämtade oss istället för pappa. Åh vad kul det var, vilken överraskning!

På kvällen sov Tett och jag i bäddsoffan i mitt rum, och Bettan sov i min säng. Jag och Tett kollade på film i mitt rum tills vi somnade gott i soffan båda två. Det är mysigt med sällskap när man ska sova!

Lämna ett svar