Skrapan (Karlsson på taket)

Bara att åka hiss upp till den här restaurangen är upplevelse nog för att testa den här restaurangen vid besök i Västerås. Det är en his(s)nande upplevelse och vyn över Västerås är fantastisk, såväl dag som kväll.

 

Maten då? Jo, den är alldeles utmärkt. Vi har ätit på Skrapan vid ett flertal tillfällen, och har inte haft något att klaga på någon av gångerna. Eller jo, det skulle vara nu senast då möjligen, då jag gärna hade haft lite vitlök i aiolin som borde varit tillbehör till min fiskgryta, istället för ren majonäs. Men annars har allt varit gott, och det har varit jättegullig personal varje gång. Ligger lite högre i pris än genomsnittet, men det märks även på kvaliteten på maten, och det är väl värda extra pengar. Rekommenderas varmt.

 

Lämna ett svar