Pulkabus i Sala

I dag bar det av till Sala efter frukost. Vi skulle dit och hälsa på farmor och farfar (såklart) och åka pulka, vi tyckte det skulle bli jättekul.

Vi gick ut direkt för att åka pulka när vi kom dit. De hade både pulkor, stjärtlapp och snowracer, så vi kunde åka allihopa nästan samtidigt. Mamma åkte med Vila och pappa stod mitt i backen och filmade så att mamma var tvungen att bromsa så att det sprutade upp snö i Vilas ansikte, sen ville hon inte åka mer. Men vi andra åkte, Moltas mest av alla. Han stannade kvar en stund extra med farfar när vi andra gick in och förberedde för maten.

När de kom in åt vi middag allihop, och fick kaka till efterrätt. Vi lekte och tittade på film och var kvar så länge att vi hann med att äta kvällsmat där också, och vet ni vad vi fick då? Vi fick blåa ägg. Det ni! Fast de smakade precis som vanliga ägg, fast de var ganska små.

Lämna ett svar