Molly bebis

Idag kom vår lilla kusin Molly och hälsade på, och hennes storasyskon Tilde och Sebastian (och morbror Daniel och Susann också förstås). Det var första gången vi träffade Molly, hon har ju inte funnits så länge, hon är bara en liten liten bebis. Vi tyckte alla att hon var jättesöt förstås, och alla ville gosa med henne.

Jag gosade med Molly en stund innan det var dags att sova middag. Medan jag sov åkte de andra skoter och badade bubbelbad. Fast inte Molly förstås, hon låg och myste hos mamma. Det var ok att hon lånade min mamma att mysa med när jag ändå inte var vaken och kunde gosa med henne själv. Sen när jag vaknade igen så lånade jag Mollys storasyster och lekte med henne, eftersom jag inte har någon egen storasyster. Det är bra när man kan bytlånas lite.


Lämna ett svar