Påskafton i Stockholm

Idag åt vi frukost på altanen, sen fick vi påskägg med godis. Vi öppnade dem och åt inne i Nalle Puh-tältet.

Sen bar det av till Stockholm, vi skulle hälsa på Emmelie och Keith i deras nya lägenhet, och mormor och morfar var där också. Mormor och Emmelie stod ute på gatan och väntade på mig när vi kom fram, de hade nog längtat jättemycket.

Vi gick upp till Emmelie och Keiths lägenhet, den var jättefin. Fast de hade inte så många grejor där än, de hade precis fått lägenheten och hade alla saker kvar i den gamla lägenheten.

Mormor och morfar hade köpt påskägg till oss, som det var fina kläder i, shorts och tröjor som vi kan ha i Turkiet sen. När vi öppnat våra ägg gick vi till lekparken. Det finns en jättestor lekpark nära där Emmelie och Keith bor, vid humlegården. Vi busade där ganska länge, och åkte rutschkana och gungade, och sen åkte pappa, Emmelie, Keith och morfar iväg och köpte en soffa till Emmelie och Keith, och då gick mormor och mamma och fikade med oss. Det var gott. Vi var nästan uppe i taket och fikade, i Sturegallerian.

Efter fikat promenerade vi tillbaka till lägenheten, och då hade de precis kommit tillbaka med soffan. Vi fick titta på film då på våra dvd-spelare som vi hade med oss (Emmelie och Keith hade ingen tv, knasigt va?). De vuxna åt middag i köket medan vi tittade på film, och sen sov Tett och Moltas i soffan och Vila i sin resesäng. Mamma och pappa, de sov på golvet i köket sedan, knasigt va?


Lämna ett svar