It-mässa och lördagsmys hos farmor och farfar

Idag åkte vi till Sala efter frukost. Där lämnade vi Tett och Vila hos farmor, och hämtade upp farfar för att åka vidare till Stockholm. Jag, pappa och farfar skulle gå på it-mässa och mamma skulle shoppa och träffa Emmelie. Jag spelade gameboy på ditresan, och mamma sov i baksätet. Vi släppte av mamma inne i stan sen och åkte och åt hamburgare i Globen. Fast jag åt köttfärssås och spagetti. Sen gick vi på mässan, det var kul. Jag fick spela spel och titta på en massa grejor. Till exempel en jättestor dator. Fast den var bara på låtsas.

När vi var färdiga på mässan hämtade vi upp mamma i stan igen, och när vi kom till farmor fick vi pannkakor. Sedan stannade jag där med Tett och Vila, och mamma och pappa åkte hem. Vi lördagsmyste med ostkrokar och godis, och åt film och sen badade vi. Vad mamma och pappa gjorde vet vi inte, men antagligen var de ute på restaurang, det brukar de vara när nån annan ser efter oss.


Lämna ett svar