Piazza Di Spagna

Piazza Di Spagna är den restaurang som vi senast testade i Västerås restaurangutbud. Och betyget då? Nja, inget vidare. I och för sig trevlig personal, och ganska mysig miljö (om än inget flashigt, utan mer klassisk pub-krog-pizzeria-stil). Maten däremot var sådär. Inget fel på den, men inget särskilt med den heller. Jag åt en pizza med ruccola och en öl till, och det smakade som en pizza med öl brukar ungefär. Tård åt kött och potatis, och det smakade ungefär som kött och potatis brukar smaka på pizzeria-restauranger.

 

Det som Piazza Di Spagna dock får högt betyg för är sina coola reklamaffischer (och annonser som körts i samma stil). De är helt fantastiska, gjorda som gamla filmaffischer, och med ägarna avtecknade i bilderna. Annonserna vann, förståeligt nog, bästa annons i Västerås förra året.

 

Om ni kommer hit till Västerås tycker jag att ni ska gå förbi restaurangen och kolla på affischerna. Men maten tycker jag att ni ska äta någonannanstans, det finns många ställen som har betydligt mycket godare mat, till samma eller bättre priser.

En kommentar till “Piazza Di Spagna”

  1. Håller med till fullo.
    Det var alldeles för kvarterskrogsflötig mat för att vara värt att återkomma.

    Men som sagt, trevlig personal och snygga affischer 🙂

Lämna ett svar