2,5 h kortare restid – om dagen!

Efter drygt 3,5 år på IDG är det idag dags att röra på sig. Samtidigt som det känns nostalgiskt att sluta där (framförallt i min roll som hangaround för Macworld 😉 så känns det otroligt roligt och spännande att börja på VLT – en mediajätte förklädd i lokaltidningskläder (tror det är drygt 15 tidningar som ingår i koncernen).

Som en rejäl bonus så får jag tio minuter till jobbet, jämfört med 1,5 h som jag har nu.

8 reaktioner till “2,5 h kortare restid – om dagen!”

 1. Tack!
  Kommer att sakna er med som bara den.

  Men jag tror detta kommer att bli riktigt bra med… och vi ses ju lagandes machomat och på flottfärder framöver också 🙂

 2. Helt fantastiskt!
  Det kommer att bli helt fantastiskt! Även om jag väl får erkänna att jag är lite avis på dina 10 minuter till jobbet, och att du får jobba mitt i stan 😉

  Lycka till & massa pussar!

 3. Ja tyvärr…
  …det verkar inte bättre… men jobben i industriområdena är roliga i alla fall, även om industriområden i sig inte är så himla spännande…

Lämna ett svar