Sol, bad och Side

Sjätte dan, fredag

Idag var det sol och bad igen under förmiddagen, och minidisco. Vi badade lite i stora poolen med, och mamma och pappa dök så vi kunde vinka till dem i fönstret, coolt va? Vi åt ingen lunch vid hotellet, utan tog en promenad till Side istället på eftermiddagen och åt en sen lunch där. Vi såg en hund som badade medan vi åt lunch (fast Tett sov sig nästan igenom hela lunchen). Vi matade fiskar utanför hotellet innan vi gick till Side med, åh vad de blev glada!

Vi gick en promenad i Side centrum efter lunchen och såg jättefina hus och dörrar, och gick ner till vattnet sen, det var jättefint där. Fina båtar fanns det där med. Mamma och pappa gick runt och letade restaurang, och hittade en fin som vi åt på vid vattnet. Jättegod mat var det med, och Vila och Tett fick cyklar att åka på och leka med under middagen. Det blev strömavbrott medan vi åt också, så det blev helt svart på hela gatan. Då kunde vi inte äta, för vi såg ingenting. Sen åkte vi taxi hem när vi ätit klart.


Lämna ett svar