Sol och bad

Första dan (söndag)

Vi vaknade till strålande sol och klarblå himmel, mamma och pappa väckte oss. När vi klätt på oss åkte vi upp med hissen till mormor och morfars rum och väckte dem. Sen åt vi frukost, pannkakor och mackor, det var mumsigt. Sen lekte vi lite i lekparken, och sen var det sol och bad hela dan. Vi köpte lunch med som vi åt vid poolen, på marken. Knasigt va? Pizza och pasta, det var mums. När vi badat så vi var helt trötta gick vi in och vilade en stund, mamma och pappa köpte med glass och ett vykort som vi ska skicka till dagis, och Vila utsatte mamma och pappa för en glass-chock på balkongen, och hade l lyckats kladda chokladglass precis överallt!

När vi vilat klart och bytt om kom mormor och morfar ner till oss och snacksade lite och drack drinkar på balkongen. Fast vi tittade mest på tv, på Cartoon Network (för dvd-spelaren var visst trasig). Sen gick vi på turkisk afton på hotellet. Det var buff

Lämna ett svar