Till Turkiet

Mamma berättar:

Ni barn följde med mormor och morfar ner till stan en sväng idag medan jag och pappa packade det sista och förberedde huset för att vara borta i en vecka. Lämnade nycklar till grannen, tömde sopor, vattnade blommor och sånt. Ni fikade med mormor och morfar på stan, och när ni kom tillbaka var det dags att åka till flygplatsen. Åh vad ni var spända 🙂

Ni sov gott i bilen på väg dit, och när vi kom fram mötte vi upp med mormor och morfar, och ni följde med mig och mormor in på flygplatsen medan morfar och pappa parkerade bilarna. Ni var snälla först, men ni hann få ganska mycket spring i benen innan pappa och morfar kom tillbaka. Sen checkade vi in bagaget och vagnen, och gick och fikade. Ni tittade länge ut genom fönstret på flygplanen, och var väldigt spända över att ni snart skulle gå in i ett, och flyga.

Sen var det äntligen dags att gå ombord på planet, ni tyckte att det var väldigt kul. Ni satte er snabbt tillrätta i era säten, och det var mest bara Vila som var lite irriterad över att behöva sitta fast i mitt knä. Ni pojkar fick ett varsitt tuggummi, men Moltas ville inte ha, och Tett han svalde sitt innan vi hann upp i luften.

Det spelades barnfilm på tv-apparaterna i planet, och ni satt ganska snällt och tittade. Sen fick vi mat också, Vila fick bebismat av nån anledning, och ni pojkar fick barnmat som ni gillade. Vår mat var också god. Sen kollade ni på film igen och hann slumra lite innan vi var framme. Ni var väldigt exhalterade över att vara i Turkiet nu, trots att det var sent och ni var trötta. Vi väntade på väskor sen och ni letade möss med mormor (fast de låg och sov sa mormor). Sedan gick vi ut och letade reda på den bussen som skulle köra oss till hotellet, och vi hann knappt på den innan ni sov gott alla tre. Vila i mormors famn och ni pojkar på ett säte ni satt tillsammans på. Tett fick hosta och kräktes lite i sömne, var nog bara av trötthet.

När vi kom fram till hotellet och fick vårt rum fick ni en liten pigg-kick och lekte runt en stund i lägenheten, men sen sov hela familjen gott ända till det var höööög tid att gå till frukost morgonen efter (vi höll nästan på att missa den).


Lämna ett svar