Dinosauriekalas

Idag var det äntligen dags för mitt dinosauriekalas. Oj vad jag har längtat efter och tjatat om det. Jag hade inte ens önskat mig några paket, det enda jag ville ha var en dinosaurietårta och att alla gäster skulle ha kalashattar. Men som tur var fick jag lite paket ändå 🙂 Till exempel en sandlåda (som jag och Vila fick tillsammans) och coola döskalle-sängkläder. Och starwars-gubbar!

Mormor, morfar, oldemor, oldefar, farmor och farfar var mina gäster, också familjen såklart. Vi fikade och åt av den goda fina dinosaurie-tårtan. Alla tyckte att den var jättejättegod, jag med 🙂 Och alla hade kalashattar på sig med, åh vad glad jag var!

Efter fikat lekte vi, till exempel i nya sandlådan. Åh vad många bra presenter jag har fått. Och det jag önskade mest, ett kalas med alla jag tycker mest om, med kalashattar och dinosaurie-tårta. Lycka.Lämna ett svar