Lite kräks och mycket mys

I morse kräktes jag igen, tidigt, tidigt. I mamma och pappas säng. Men sen sov jag en stund, och när jag vaknade igen senare på förmiddagen, så åt jag frukost med mamma, Moltas och Vila på altanen. Åh vad gott det var med yoghurt och jos må ni tro när jag inte ätit nåt på länge. Fick ju lite nyponsoppa i morse, men det kräktes jag ju upp igen.

Efter frukost så badade vi och lekte ute. Jag och Moltas lekte länge länge och hade jätteskoj, men Vila gick och sov efter en timme ungefär. Mamma låg och solade en stund, sen jobbade hon. Lyxigt att jobba ute på altanen tyckte mamma.

Sedan åt jag, mamma och Tett lunch, då sov Vila fortfarande. Efter lunchen fick vi Piggelin av mamma, vi satt och åt det alla tre ute på gräsmattan. När Vila vaknade sen så tittade jag och Vila på Nemo medan Moltas spelade tv-spel och mamma jobbade. Jag busade med Vila medan vi tittade på film så att jag råkade slå huvudet i trappan, det gjorde jätteont. Sen somnade jag i soffan. När jag vaknade igen var Vila ute och lekte och badade och Moltas satt nere och tittade på Nemo med mig. Pappa kom hem från jobbet nästan direkt när jag vaknat, så fick vi korv med bröd, och sen var det nästan dags att sova för kvällen. Åh vilken mysig dag det har varit idag, bara mys hela dan. Ja, förutom när jag kräktes i morse då förstås…

Lämna ett svar