Jag får också ett Pokemon-album

Jag har tjatat på mamma och pappa i några dagar nu att jag också vill ha ett Pokemon-album, lika som Moltas. Idag var leksaksaffären äntligen öppen igen så jag skulle få åka och köpa en sån. Åh vad kul. Jag fick en blå, lika som Elias och Adam har. Moltas har ju en svart. Också fick jag välja två förpackningar med kort också, jag fick många fina kort som jag och mamma hjälptes åt att sätta in i mitt album sen. När vi var klara så bytte jag kort med Moltas. Och gav honom några med, för jag har ju fått en massa kort av Moltas när jag inte haft några att byta med förut.

På förmiddagen var vi i lekparken hela familjen, det var skoj. Sen lekte jag och Moltas med lego. Och när vi kom hem från leksaksaffären hade vi söndagsmys med snacks, dricka och film. Vi såg en film som hette ”Chihuahuahn från Beverly Hills” och handlade om en jätteliten vovve som blev vilse. Den var sådär, jag var mest intresserad av mina nya Pokemon-kort och kunde inte riktigt koncentrera mig på filmen.

Lämna ett svar