Cyklar till lekparken

Idag efter frukost fick jag cykla till lekparken. Åh vad jag tyckte att det var spännande. Jag är ju så himla duktig att cykla med.

Moltas och Tett åkte på sina bilar till lekparken, och där gungade vi och klättrade och åkte rutschkana. Jag blev lite arg när David försökte ta min cykel, det gillade jag inte alls. Och gissa om jag blev arg när mamma sa att det var ok att han lovade den, det kan väl inte hon lova heller?!

Efter lunch sov jag middag som vanligt, och sen åkte vi till leksaksaffären för att köpa Pokemon-bok till Tett. Moltas fick nya Pokemon-kort med, Och jag, jag fick en fin Pippi-plånbok. Jag valde en gul, den är jättefin.

När vi kom hem hade vi söndagsmys och tittade på en film om en liten vovve, en chihuahuah. Det var massor med små söta vovvar i den filmen.

Lämna ett svar