Technicus-kul

Idag efter frukost gick vi på utflykt till ett stället som hette Technicus. Det var jättekul, man kunde leka där, och göra experiment och tävla. Det var jättekul.

Vi fikade där också, det var gott såklart. Vi fikade glass. Också lekte vi lite till. Sedan följde vi barn med Daniel och Susann upp till lägenheten, och fick lunch, medan mamma och pappa passade på att gå på stan en liten sväng.

När de kom tillbaka åkte vi till en lekpark, och när vi kom hem åt vi middag, och spelade spel, såg på film och busade och lekte så att mamma, pappa, Daniel och Susann blev alldeles trötta. Och vi med. Vi somnade innan Tilde och Sebastian och Molly till och med. Fast vi är ju inte vana att vara vakna så sent, så det kanske inte är så konstigt. Också blir man ju extra trött när man busar så mycket med.


Lämna ett svar