Höga kusten och hem igen

Idag sov vi ganska länge, sen spelade vi tv-spel medan de vuxna åt frukost (och en stund till). Sen lekte vi och spelade tv-spel ända tills det var dags för lunch, korv med bröd, mums! Mamma och pappa packade ihop alla våra grejor under förmiddagen, så vi skulle kunna åka hem idag. Mamma och pappa var dessutom ute på stan en sväng och försökte köpa en ny telefon till mamma, men den var slut. Stackars mamma som inte får någon iPhone…

Sedan packade vi ut oss ur lägenheten, oj vad mycket packning vi hade. Vi packade in allt i bilen, och sen åkte vi och Susann, Daniel, Tilde, Sebastian och Molly till Höga kusten. Där fanns det en jättestor lekpark och vattenfontän, det var jättekul att leka där. Men ni kan tro att vi blev blöta av att leka i vattenfontänen. Helt dyngsura faktiskt, så när det var dags att åka hem sedan, flera timmar senare, var vi fortfarande så blöta att mamma och pappa var tvungna att plocka fram nya torra kläder till oss att åka hem i.

Men innan vi åkte hem lekte vi på stora lekparken efter att vi blött ner oss i fontänen. Sedan åt vi sen lunch på en restaurang där, och åt lite glass med, innan det var dags att åka hemåt. Vi hade en lång resa framför oss, men vi sov gott i bilen alla tre barnen, nästan så att vi somnat innan vi hade kört över bron tillbaka. Man blir trött av lek och bus, det är ett som är säkert.

Mamma stannade till i Sundsvall för att kolla efter en iPhone där med, men det fanns ingen kvar där heller. Stackars mamma. Fast vi barn sov så gott i bilen då, så vi märkte inte ens att det var synd om mamma…


Lämna ett svar