Hej då Torringen

I morse fick vi äta frukost på picknickfilten i köket på stugan, myyysigt 🙂 Det regnade ute och det fina vädret var som bortblåst. Mamma, pappa, mormor och morfar var lite småtrötta, för de hade nog varit vakna lite för sent igår. Fast mamma och pappa skyllde på att vi hade sparkat och bråkat så i sömnen så att de inte kunnat sova, fast det tror vi inte på.

Efter frukost packade vi ihop alla våra saker och städade stugan, sen åkte morfar över med alla grejor och pappa, och sen kom han och hämtade oss barn, mamma och mormor. Vad mysigt det har varit att vara i Torringstugan. Och att åka båt. Det var så kul att åka båt tyckte Vila, att hon blev alldeles arg när vi var framme på andra sidan, vid bilen, för hon ville inte att det skulle vara slut på båt-åkandet. ”Jag vill inte vara framme” skrek hon allt hon orkade, och var jätteledsen. Knas-Vila.

Hemma hos mormor och morfar igen lekte och busade vi tills vi trötta somnade i soffan framför en film, ikväll igen.


Lämna ett svar