Mot Torringen!

I morse myste vi med mamma och pappa en stund igen när vi somnat, sen gick vi ut barfota i det lite fuktiga gräset, och möttes av morfar som redan var vaken och var ute och målade hus.

När vi ätit frukost åkte vi och hälsade på hos Bettan. Vi fick paket av henne. Bettan följde med oss hem sen, till mormor och morfar. Sen packade vi ihop allt och gav oss av mot Torringen. Vi stannade på vägen dit och sa hej till mormor och morfars kossor, det är nån annan som äger dem nu, så de bor inte på mormor och morfars gård längre.

Framme vid båten fick vi ta på oss flytvästar och vänta medan mormor och morfar hämtade båten, sen åkte vi barn, mamma, mormor och morfar över till stugan, medan pappa väntade kvar med alla grejor. Sen åkte morfar över och hämtade pappa, också parkerade de bilarna innan de kom till stugan.

Vi barn, mamma och mormor hade redan gjort oss hemmastadda i stugan när morfar och pappa kom över. Vi hade hittat stranden och satt oss till rätta, och börjat bada. Ja, i alla fall vi barn 🙂

Pappa och morfar fixade dricka och chips, och vi myste på stranden hela kvällen. Tänk att solen kom så lagom!

När vi lekt så att vi var alldeles trötta gick vi tillbaka till stugan och åt middag. Vi fick köttbullar och makaroner, och mormor, morfar, mamma och pappa grillade. Vi fick gå och sova sen, och sent kom mamma ohc pappa och la sig också. Vi sov hela familjen i samma säng. Det var mysigt tyckte vi barn, men mamma och pappa tyckte allt att vi barn tog lite väl mycket plats 😉


Lämna ett svar