Hälsar på hos gammelmomma

Moltas berättar:

I morse när vi vaknade låg vi i stugan, jag och Tett. Mamma och pappa bar ut oss till stugan sent inatt, vi fick somna i soffan inne i huset innan. Det var mysigt att sova i stugan. Vi kröp över till mamma och pappas bäddsoffa när vi vaknat. Vila sov ju inne hos mormor och morfar.

Efter frukost åkte mamma, mormor och vi barn upp till gammelmomma och Stig och fikade och åt pannkakor. Det var smaskens. Pappa och morfar målade huset medan vi var hos gammelmomma. Vi lekte där också, och åkte upp till Sösjö en sväng och tittade. Gammelmomma och Stig ska sälja det, så det var ganska lite grejor kvar där nu.

När vi kom hem åt vi middag med pappa och morfar, och sen kollade vi på film tills vi somnade i soffan, och sedan blev utburna till stugan igen av mamma och pappa.

Lämna ett svar