Till norrland med fikapaus i Bollnäs

Idag var det dags att åka på semestertripp till norrland. Vi kollade som vanligt på film i bilen, och sen gjorde vi fikastopp i Bollnäs den här gången. Det var skoj det. Vi mötte upp Anna och Hugo på vägen dit, så Anna körde före och visade vägen. Där fick vi fika och lekte med Hugo och Elsa, och fikade förstås. Vi fick titta på när en bonde matade sina kossor med, det var väldigt spännande.

När vi fikat och lekt ett tag åkte vi vidare uppåt norrland. Mamma gjorde ett stopp vid en loppis, men hittade inget skoj. När vi kom fram till mormor och morfar gick vi och plockade smultron med mormor, sen åt vi. Och vet ni vad spännande? I natt ska vi få sova ute i stugan. Alla utom Vila, som får sova inne hos mormor och morfar. Åh så spännande.


Lämna ett svar