Lekt med kompisar, hela dan!

Idag gick jag ut direkt efter frukost, och lekte med mina kompisar. Mest lekte jag med Jacob idag, men Isak och Adam var med också. Jag var hemma hos Jacob också, och hans lillebror Robin. Sen kom Vila och Tett dit också och lekte med Robin, och hoppade studsmatta. Det gjorde jag med förstås. Sen gick de hem, och då spelade jag och Jacob tv-spel.

Mamma var ute och ropade in mig några gånger för att det var mat, men jag var inte hungrig. Då sa mamma att jag fick komma in när jag blev hungrig, så inte förrän klockan fyra gick jag in och åt lunch. Jag kastade i mig maten och sen gick jag ut igen och lekte. Sen kom jag inte in förrän klockan sju, då åt vi mackor och hade picknick på golvet framför tv:n, och sen kollade vi på Thomas tåget med mamma. Vila somnade i mammas famn, men jag och Tett var vaken ganska länge, sen läste mamma bok för oss innan vi somnade. Pappa satt och jobbade till jättesent.

Lämna ett svar