Hämtar hem mamma och pappa igen

Idag hade vi sovmorgon, sen åt vi frukost. Då ringde mamma och pappa och sa att de var på väg hem med bussen, så de ville att vi skulle hämta dem vid halv tolv. Då fick vi bråttom, vi som inte ens hade ätit frukost då.

Vi åkte ner till stationen så vi var där när mamma och pappas buss kom, den var vit också stod det VIKING LINE stort på den.

Sen åkte vi hem och lekte och badade i poolen. Mormor och mamma åkte ut och shoppade en sväng, och när de kom tillbaka åkte mamma och pappa iväg. Och vet ni vad de gjorde? De beställde en ny soffa. En riktigt stor familjesoffa som hela familjen kan sitta tillsammans i. Åh vad mysigt 🙂

När mamma och pappa kom hem igen så åt vi portergryta som mormor och morfar lagat, det var gott. Och till efterrätt fick vi godis, det ni! Fast inte Vila, för hon åt inte upp sin mat.

Vi fick vara vakna till ganska sent, men som vanligt var mamma, pappa, mormor och morfar uppe till ännu senare. Faktiskt till jättesent.

Lämna ett svar