Utflykt

Idag efter frukost åkte vi barn på utflykt med mamma, mormor och morfar medan pappa stannade hemma och jobbade. Vi åkte först till mammas jobb och visade för mormor och morfar hur man gör sängar. Sen åkte vi till ett ställe som heter Ramnäs, där mormor fick blåsa ett glas. Det var jättespännande att se. Efter det åt vi lunch i Ramnäs, på en pizzeria, de hade superdupergoda pizzor. Sedan var det dags att säga hej då till mormor och morfar och racerbilen, för de skulle åka hem till Ceylon, Vilmer och Tyson igen.

Vi åkte och köpte glass på Konsum innan vi åkte hem till Västerås igen, och när vi kom hem var klockan ganska mycket, så det var en ordentlig utflykt vi hade gjort. Sen tittade vi på tv och spelade spel resten av kvällen, tills det var dags att sova. En lagom spännande dag!


Lämna ett svar