Utflykt till Ängsö och bad!

Idag hade vi sovmorgon jättelänge och åt frukost jättesent, ute på altanen. Det var varmt väder, så vi packade våra badväskor och gav oss ut på utflykt med bilen. Vi åkte till Ängsö och skulle titta på stugor som man kan hyra om man jobbar på pappas jobb. Man fick åka ut mitt i skogen, på jätteknöliga vägar, så vi trodde nästan inte att vi skulle komma därifrån sen. Och inte såg vi stugorna heller, för man kunde inte komma ända dit med bil. Men vi såg får och vatten och båtar och ett slott i alla fall.

Sen åkte vi och badade på en badplats på väg tillbaka till stan från Ängsö. Vi har varit där förut med, fast det var nog nästan tre år sedan, med Isak och hans mamma. Vi fick en varsin korv till lunch på väg till stranden, det var gott det.

Jag och mamma badade förstås, men pappa, Vila och Tett är ju badkrukor. Fast Tett och Vila badade lite i alla fall, även om de inte doppade sig. Pappa däremot, han tog inte ens av sig kläderna, fegis. Tett och Vila grävde i sanden och badade dockan med, men jag bara dök och badade, hela tiden, tills jag var alldeles blåfrusen. Vi fikade kakor och festis med innan det var dags att åka hem, mums! Det blev en heldagsutflykt minsann!Lämna ett svar