Framnäs och Diggiloo

Efter frukost idag åkte vi till Framnäs och kastade sten och gungade. Det var kul men oj vilket ösregn det kom när vi skulle gå därifrån…

Sen shoppade vi lite, och åkte hem och åt lunch med Björn och Jenny. Sedan slappade vi lite, och då somnade vi hela bunten i soffan, så vi till och med kom iväg till Diggiloo-showen alldeles för sent. Men när vi kom dit märkte vi att det nog var lika bra, för det regnade och regnade och regnade när vi kom dit, så mycket att vi satt kvar i bilen en stund. När det regnat klart gick vi ut och hade jätteroligt på Diggiloo, vi hoppade i hoppborgar och de sjöng bra musik som vi dansade till, som var från melodifestivalen. Också fick vi korv och chips och dricka med.

När det var paus i mitten på showen så åkte vi hemåt. Vi hade en lång resa framför oss och klockan var mycket. Och Daniel, Susann, Tilde, Sebastian och Molly var på väg till oss, så vi behövde vara hemma tills de skulle dyka upp senare på natten. Gissa om vi var tre stycken i bilen som sov gott hela vägen hem…Lämna ett svar