På stan med mamma, pappa och Jenny

I morse när vi vaknat hade Björn nyss kommit hem från sitt nattjobb, så vi åt frukost med Jenny medan han sov. Sen gick vi på stan, vi fick målarböcker och pennor, och köpte presenter till Måns och Ellen. Också fikade vi ju med förstås, det måste man ju göra när man går på stan.

Vi åkte hem till Björn och Jenny sen och åt lunch med dem (fast för Björn blev det ju frukost). Vi målade lite i våra nya målarböcker, sen på kvällen åkte vi och hälsade på Linda, Tobbe, Ellen och Måns. Oj vad vi lekte och hade kul. Först åt vi grillat, det var gott, och sen lekte vi uppe på Måns och Ellens rum. Sen fick vi lördagsgodis, och strax innan vi skulle åka hem gick vi ut och lekte med, i lekstugan och i på gungorna.

Det blev ganska sent innan vi åkte hem, och sen somnade vi direkt när vi kom hem. Det gjorde mamma och pappa med.


Lämna ett svar