För 5 år sedan…

…satt jag i ett litet rum på en herrgård och blev sminkad och tillsnofsad inför att bli fru Wennerborg, och det enda jag med säkerhet visste var att jag skulle uppleva en av de mest minnesvärda dagarna i mitt liv, just den dan. Och nog blev det så allt. Vi hade ett fantastiskt bröllop (tycker vi själva i alla fall) och vi har pratat om i 5 år nu om att vi måste göra om det. Förnya våra bröllopslöften bara för att få ha en sån härlig dag igen, med alla härliga glada människor som gjorde vår fest sjukt rolig. Fram till vi såg den här videon skulle vi inte velat göra en enda sak annorlunda, men nu vet vi hur intåget till själva vigseln ska göras nästa gång 🙂 För alla er som känner er manade att vara med på intåget, börja öva vet jag. Precis den glädjen som syns i den här videon borde alla människor känna på sin bröllopsdag, då skulle skilsmässo-statistiken sänkas drastiskt, det är jag övertygad om.

 

Tack alla ni som gjorde dagen för 5 år sedan så underbar, och tack min älskade man för att du finns, för att du älskar mig och för att du är du.

/>

Lämna ett svar